Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Υπνοπαιδεία λύνει το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Ερμιονίδα !

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 12 Νοε. 2016
από admin

Έχοντας το πόρισμα του ΙΓΜΕ στα χέρια του από τις δειγματοληψίες στο δεματοποιητή, επιτίθεται στην αντιπολίτευση του δήμου Ερμιονίδας και αναρωτιέται αν χρησιμοποιούν τη μέθοδο της υπνοπαιδείας…

Σε σχόλιό του υπό τον τίτλο: «Αποκατάσταση χωματερής στα Δίδυμα - ΙΓΜΕ- μέθοδος υπνοπαιδείας και linguaphone», αναφέρει:

«Δημοτικό Συμβούλιο. Θέμα η αποκατάσταση των χωματερών μέσα και έξω από το δεματοποιητή. Μέχρι χθες σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντιώνονταν στην ολική αποκατάσταση των χωματερών.
Χθες ήρθαν τα αποτελέσματα δειγματοληψιών από το ΙΓΜΕ για την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, την ύπαρξη χρωμίου στις Δημοτικές γεωτρήσεις και ότι διέδιδαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Κατέρρευσαν οι μύθοι και η κινδυνολογία που ένωνε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
 
Υπερψηφίστηκε η μελέτη κι από την μείζονα αντιπολίτευση. Άκαμπτοι οι επικεφαλής της ελάσσονος κ. Λάμπρου και κ. Τόκας. Ο κ. Λυμπερόπουλος μονίμως αρνητικός απουσίαζε για άλλη μια φορά. Ζήτησαν αναβολή μέχρι Δευτέρα, αμφισβητώντας την μελέτη του ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και μεταλλευτικών ερευνών) Δηλ. Ο θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας χρήζει ελέγχου από τον κ. Λάμπρου και τον κ. Τόκα. Πού φτάσαμε; Να αμφισβητούν πολύμηνη έρευνα ομάδας επιστημόνων και κρατικών εργαστηρίων οι κκ Λάμπρου και Τόκας; Να ζητούν αναβολή για δυο μέρες, ώστε να μελετήσουν και να εξετάσουν την ορθότητα των γνώσεων των επιστημόνων και της εγκυρότητας των εργαστηρίων. Να δουν τις χημικές αναλύσεις, τις γεωλογικές εκτιμήσεις, χάρτες και διαγράμματα, περιβαλλοντικές εκτιμήσεις, διαπιστώσεις κλπ.
 
Δεν πρόλαβα να τους ρωτήσω πώς θα το "κατορθώσουν". Αποκτά παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ποιά μέθοδο διήμερης εκπαίδευσης χρησιμοποιούν;
Της υπνοπαιδείας, την linguaphone ή κάποια άλλη μέθοδο και την κρατούν κρυφή;
 
Σε ένα Σαββατοκύριακο, όταν οι άλλοι χρειάζονται χρόνια εξειδικευμένων σπουδών μεταπτυχιακά, εμπειρία, εργαστήρια κλπ κλπ. Προβλέπω αύξηση εκπαιδευτικού τουρισμού στην περιοχή μας. Γιατί τόση εμμονή; Να αρνούνται απροκάλυπτα την αποκατάσταση της χωματερής που ο κ. Λάμπρου δημιούργησε και ο κ. Τόκας σαν ενεργός πολίτης ανέχθηκε; Κάθε φορά κι άλλο πρόσχημα. Προσπαθούν να πείσουν, ότι τα χείδην σκουπίδια είναι πιο επικίνδυνα από τα δεματοποιημένα όταν αποκατασταθούν. Προτιμούν να παραμείνουν ως έχουν.
 
Έψαξα αλλά δεν άκουσα κάτι στην liguaphone. Το κακό είναι ότι δεν κοιμάμαι πολύ, ώστε να μάθω μέσω της μεθόδου υπνοπαιδείας τα πάντα σε ένα Σαββατοκύριακο.
Σοβαρότατοι εμμένουν στις προτάσεις τους για την διατήρηση των χωματερών από τον κ. Λάμπρου σε αντιπρόταση της διαχείρισης που κάνει ο Δήμος και στην δημιουργία ΧΥΤΑ
(χώρο υγιειονομικής ταφής) από τον κ. Τόκα στα Δίδυμα. Τι άλλο θα ακούσουμε;
 
Μπορούμε όμως να μάθουμε».
 

Ετικέτες

Υπνοπαιδεία Δημήτρης Σφυρής Δεματοποιητής Δίδυμα Τάσος Λάμπρου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.