Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της η Ένωση Κεντρώων στην Αργολίδα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της η Ένωση Κεντρώων στην Αργολίδα

Υπερδιπλασιασμό του ποσοστού της σε σχέση με τις εκλογές του Γενάρη πέτυχε η Ένωση Κεντρώων στην Αργολίδα (2,40% έναντι 1,06%), το οποίο κρίνεται υψηλό, αν συνυπολογίσουμε την αποχή του 43%, αλλά και την παγιωμένη λογική του προσωπικού οφέλους (ρουσφετιού) με την οποία ψηφίζει ακόμα η πλειονότητα των ψηφοφόρων στην επαρχία, όπου οι "κομματικοί στρατοί" παραμένουν ακμαίοι.

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Απόστολος Κολοβός:

"Φίλοι και φίλες της Αργολίδας.

Σε όλους εσάς που δώσατε τον αγώνα και πετύχατε την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων, ανήκει αυτή η επιτυχία.

-Γιατί ψηφίσατε θέσεις και προτάσεις και όχι συνθήματα.

-Γιατί με την ψήφο σας, κόντρα στο επικοινωνιακό ρεύμα των συστημικών ΜΜΕ ανοίξατε το δρόμο για να ακουστούν μέσα από τη Βουλή τα μέτρα που προτείνει η Ένωση Κεντρώων για την οριστική έξοδο από την κρίση. Μέτρα που στόχο έχουν να καταργήσουν τις άρρωστες συνήθειες και τα προκλητικά προνόμια του Δημοσίου.

-Γιατί βάλατε στη Βουλή ένα κόμμα που δεν διέθεσε ούτε 1 Ευρώ για διαφήμιση στα κανάλια.

-Γιατί και πάλι κόντρα στο ρεύμα της αποχής αποδείξατε ότι αξίζει να ψηφίζεις μικρότερα κόμματα που έχουν κάτι να πουν από το να μένεις στο περιθώριο και να αφήνεις το 39% του 55% της συμμετοχής -δηλαδή το 22% του συνόλου- να κυβερνά και να αποφασίζει για το υπόλοιπο 78%.

Η Αργολίδα ήταν μέσα στις 20 περιφέρειες της Ελλάδας όπου η Ένωση Κεντρώων υπερδιπλασίασε τις δυνάμεις της και είχε αποφασιστική συμβολή στην είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Το 1,06% του Ιανουαρίου έγινε 2,40%.

Για την Ένωση Κεντρώων τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί είναι δυσκολότερο να διαχειριστείς μία επιτυχία από το να πετύχεις.

Από τη θέση του απλού στρατιώτη στην Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστώ για να φέρω τα προβλήματα της Αργολίδας στο επίκεντρο των εξελίξεων και με στόχο στο άμεσο μέλλον να οργανώσουμε καλύτερα την εκπροσώπησή μας στο Νομό.

Φίλοι και φίλες της Αργολίδας σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Ευχαριστώ και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για το βήμα που μας έδωσαν δημοσιεύοντας τις ανακοινώσεις μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται…"
 

Ετικέτες

Απόστολος Κολοβός Ένωση Κεντρώων Αργολίδα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.