Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Υπεγράφη η μελέτη για τον Ανάβαλο προς Ερμιονίδα

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 8 Ιαν. 2015
από admin

Άλλη μια μελέτη υπογράφηκε για τον Ανάβαλο, όπως επίσης και τα σχετικά τεύχη δημοπράτησης για την επέκταση προς Ερμιονίδα.

Πρόκειται για έργο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και εξαγγέλεται σε κάθε προεκλογική περίοδο τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος στην οριστική έγκριση της  μελέτης και των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου «ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 47.350.000€, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μεγαλύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια που ανελήφθη ποτέ στο νομό μας, που την ξεκινήσαμε το 2010, η αρδευτική κάλυψη ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Αργολίδας από τις πηγές του Αναβάλου, μετά την υπογραφή της έγκρισης της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου προς Ερμιονίδα (αριθμός εγκρίσεως 4822/162689/22-01-2014), είναι πλέον γεγονός. Η τυπική πλέον διαδικασία της δημοπράτησης μας βεβαιώνει ότι ο Ανάβαλος θα αρδεύσει ΚΑΙ την Ερμιονίδα. Μετά την πρόσφατη αντίστοιχη έγκριση για την επέκταση προς Επίδαυρο, κλείνουμε επιτέλους έναν ιστορικό κύκλο για την ανάπτυξη ολόκληρου του νομού.  Τώρα πια μπορούμε να κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον.»

Ετικέτες

Ανάβαλος Υπογραφή μελέτης Γιάννης Μανιάτης Ερμιονίδα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.