Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τότε που περνούσαν αυτοκίνητα στην Πλ. Συντάγματος και την Φιλελλήνων στο Ναύπλιο του ΄60 (Web Tv)

Δημοσιεύτηκε
από admin
Τότε που περνούσαν αυτοκίνητα στην Πλ. Συντάγματος και την Φιλελλήνων στο Ναύπλιο του ΄60 (Web Tv)

Πέντε Αδέρφια, Πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, 25ης Μαρτίου… Σε λίγες μόλις σκηνές της ταινίας Τυφλός Άγγελος, βλέπουμε άγνωστες στους νεότερους εικόνες του Ναυπλίου από το 1960. Όταν ακόμα γύρω από την Πλατεία Συντάγματος υπήρχε δρόμος, και όταν τα λιγοστά αυτοκίνητα διέσχιζαν την πλατεία Φιλελλήνων για να βγουν προς το λιμάνι.   

Στη γνωστή ταινία, δύο νέοι (Χριστίνα Σύλβα και Τάκης Βαρλάμος), που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο και κλέβονται. Μετά από άγρια καταδίωξη, η κοπέλα επιστρέφει έγκυος στον πατέρα της (Θεόδωρος Μορίδης), ο οποίος απομακρύνει το νεογέννητο, λέγοντας πως πέθανε στη γέννα. Η κοπέλα φεύγει για την Αθήνα όπου παντρεύεται έναν επιχειρηματία (Λάμπρος Κωνσταντάρας), αλλά χάνει την όρασή της σε ατύχημα. Ο πατέρας της, μετανιωμένος, ερευνά και ανακαλύπτει το παιδί (Τάκης Βίδος) και η γυναίκα, εξαιτίας της ανείπωτης χαράς, ξαναβρίσκει την όρασή της.

Ετικέτες

Ναύπλιο Πλατεία Συντάγματος Πλατεία Φιλελλήνων WebTv Video Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.