Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα «ζεστάνουν» τους καταναλωτές οι χειμερινές εκπτώσεις σε Άργος και Ναύπλιο;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα «ζεστάνουν» τους καταναλωτές οι χειμερινές εκπτώσεις σε Άργος και Ναύπλιο;

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν για την Αργολίδα, όπως και για την υπόλοιπη Ελλάδα, οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2017 και θα λήξουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Μεγάλη αναμένεται να είναι η δυναμική αυτών των εκπτώσεων, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα θα προχωρήσουν σε μεγάλες εκπτώσεις, μιας και χρονικά οδηγούμαστε στο τέλος της χειμερινής περιόδου, αλλά ερωτηματικό είναι αν και κάτα πόσο οι καταναλωτές θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές.

Τα χριστούγεννα πάντως η αγορά κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από τα εξίσου χαμηλά περσινά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εμπόρων και τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα του Άργους και του Ναυπλίου και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με ωράριο 11:00-15:00.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Επίσης από φέτος καθιερώνεται και η υποχρεωτική αποδοχή ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής, σε ορισμένους κλάδους αρχικά και σταδιακά στο σύνολο των επιχειρήσεων, ειδάλλως θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Με τον ίδιο νόμο, θεσπίζεται το πλαίσιο για την υποχρέωση ενημέρωσης των δικαιωμάτων των καταναλωτών μεταξύ αυτών και των επιχειρήσεων, αναφορικά με την αποδοχή καρτών και τη διενέργεια ηλεκτρονικών συναλλαγών και καθορίζεται το πλαίσιο προσφυγής των καταναλωτών στις αρμόδιες αρχές στις περιπτώσεις παραβάσεων από τις επιχειρήσεις. 
 

Ετικέτες

Χειμερινές εκπτώσεις Άργος Ναύπλιο Εκπτώσεις

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.