Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Θα μπει στο ΕΣΠΑ το μυθολογικό Πάρκο;

Δημοσιεύτηκε
από admin

Ερώτηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης από τον Ανδριανό
Θα μπει στο ΕΣΠΑ το μυθολογικό Πάρκο;

Με δεδομένες αφενός την ανάγκη για άμεση ανάληψη αναπτυξιακών δράσεων, και αφετέρου την έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο της μελέτης για τη δημιουργία σύγχρονου θεματικού μυθολογικού πάρκου βασισμένου στους άθλους του Ηρακλή στη Λέρνα, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια το αίτημα του Δήμου Άργους - Μυκηνών προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για την κατασκευή του πάρκου αυτού.
Μάλιστα το θέμα φέρνει στην επιφάνεια και πάλι ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνο και Εσωτερικών Α. Γιαννίτση διερευνώντας τις προθέσεις της Κυβέρνησης ως προς την  ένταξη του στα έργα πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα υλοποιηθούν μέσω ΕΣΠΑ.
Το εν λόγω πάρκο προβλέπεται να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και ταυτόχρονα να ενισχύσει την επισκεψιμότητα του παρακείμενου αρχαιολογικού χώρου της Λέρνας και ευρύτερα των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας, με  αποτέλεσμα την  τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Επισημαίνεται ότι στις ανακοινώσεις για τις εντάξεις στο ΕΣΠΑ των έργων πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν αναφέρεται κανένα νέο έργο στον ιστορικό Δήμο Άργους – Μυκηνών.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.