Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα κατεβάσει ομάδα για τα μπαράζ ο Παναργειακός;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα κατεβάσει ομάδα για τα μπαράζ ο Παναργειακός;

Τα κομμάτια του παλεύει να μαζέψει ο Παναργειακός προκειμένου να δει αν προλαβαίνει να κατεβάσει ομάδα για τα διαφαινόμενα μπαράζ ανόδου στην Football League, εκτός κι' αν η ΕΠΟ κάνει την έκπληξη και αποφασίσει να μην γίνουν.

Η νέα διοικητική ομάδα που συστάθηκε έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο. Να βρεθούν δηλαδή παίκτες και να προπονητής ώστε η ομάδα να πάρει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στη Β' Εθνική με Άρη, Κηφισιά και Καραϊσκάκη Άρτας.

Η απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης που έγινε την Δευτέρα, ορίζει ως προσωρινή διοίκηση τους M. Μπακοπάνο, Κ. Κιμουλιάτη, Γ. Κουτάλη,  Δ. Αντωνόπουλο, Αικ.Ταραντίλη, Κ. Πούλο, Α. Παπαδόπουλο, Κ. και Ν. Βαρελά και Χριστόπουλο. Δεν συμμετέχουν στην διοικητική ομάδα αλλά θα βοηθήσουν και οι Β.Πιλικίγκος και Π. Μαρλαγκούτσος.

Η διαχείριση δεν δόθηκε τελικά στον Γ. Μπέλλο, ο οποίος αποχώρησε από τη Συνέλευση αφού η πρότασή του να αναλάβει την ομάδα εν λευκώ δεν εισακούσθηκε από τους υπολοίπους.

Προς το παρόν πάντως ομάδα ουσιαστικά δεν υπάρχει, ούτε και λεφτά, θέληση όμως υπάρχει, και περιμένουμε να δούμε τελικά τι θα γίνει...
 

Ετικέτες

Παναργειακός Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος Άργος Προσωρινή διοίκηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.