Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Θα καταφέρουν οι Ναυπλιώτες να βάλουν μπλόκο στις κατασχέσεις;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα καταφέρουν οι Ναυπλιώτες να βάλουν μπλόκο στις κατασχέσεις;

Κατασχέσεις - εξπρές για περισσότερους από 500.000 μικροοφειλέτες των Ταμείων (ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες) με χρέη ως 5000 ευρώ έρχονται από 1/1/2017, εφόσον παραλείψουν να πληρώνουν τις τακτικές (τρέχουσες) εισφορές τους, που σημειωτέον τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί υπέρογκα.

Για την αντίσταση σε αυτό το μέτρο που είναι στα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου, αλλά και για το μπλοκάρισμα των επικείμενων πλειστηριασμών ακινήτων, όπως και την αντίδραση μας στις διακοπές νερού και ρεύματος σε αδύναμα νοικοκυριά, θα υπάρξει συζήτηση την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Στην συνέλευση της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος Αργολίδας θα συμμετέχει και η Τόνια Κατερίνη, αρχιτέκτονας και μέλος της ομάδας πλειστηριασμοί stop.

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Κατασχέσεις Κίνηση Κατά των Κατασχέσεων και Διακοπών Νερού και Ρεύματος Ναυπλίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.