Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα έρθουν και του χρόνου τα γιοτ στο Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα έρθουν και του χρόνου τα γιοτ στο Ναύπλιο

Έληξε και επίσημα χθες η 1η έκθεση «Mediterranean Yacht Show» που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο με μεγάλη επιτυχία. Τα πολυτελή σκάφη μας κούνησαν μαντήλι σήμερα και επέστρεψαν στις βάσεις τους. 

Οι διοργανωτές μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το Ναύπλιο, ανακοίνωσαν δια στόματος του προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλασσίου Τουρισμού Μιχάλη Σκουλικίδη, ότι η ένωση Greek Yachting Association (GYA) σχεδιάζει να διοργανώσει και του χρόνου την 2η έκθεση Mediterranean Yacht Show και πάλι στο Ναύπλιο. Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ζητήσουμε την γνώμη τους, έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της έκθεσης, αλλά και από τη ζήτηση, η οποία κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα. Άλλωστε το Ναύπλιο είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από τον Πόρο και με δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερων σκαφών. 

Σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο Pantazis έγιναν και οι απονομές του chef competition στους νικητές παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων και άλλων επισήμων.

Ετικέτες

Mediterranean Yacht Show Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Έκθεση τουριστικών σκαφών Λήξη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.