Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα έρχονται πρίγκηπες με κελεμπίες στο Ναύπλιο...

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα έρχονται πρίγκηπες με κελεμπίες στο Ναύπλιο...

Το Ναύπλιο και την Επίδαυρο επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από κορυφαίους Tour Operators και ταξιδιωτικών γραφείων της Σαουδικής Αραβίας στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης που περιελάμβανε επίσης την Αθήνα και την Αίγινα.

Η αρμόδια υπουργός Έλενα Κουντουρά είχε σημαντικές επαφές με τους εκπροσώπους της ασιατικής χώρας, με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας και της προσέλκυσης τουριστών από τη συγκεκριμένη αγορά.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, δεκαέξι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται στο Ριάντ, επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο πλαίσιο των ταξιδιών εξοικείωσης (famtrips) που εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό για το στρατηγικό άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού σε δυναμικές αγορές της Μέσης Ανατολής.

Η Aν. Υπουργός τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και   αναφέρθηκε διεξοδικά στο στοχευμένο πρόγραμμα ενεργειών  για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στη  Σαουδική Αραβία που αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για τη χώρα μας. Επίσης αναφέρθηκε στην επικείμενη υλοποίηση του 2oυ GreekTourism Workshop στο Ριάντ την ερχόμενη εβδομάδα για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας των τουριστικών αγορών των δύο χωρών, και όπου το Υπουργείο και τον ΕΟΤ θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Οι εκπρόσωποι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το ταξίδι τους στην Ελλάδα και αναφέρθηκαν στις σημαντικές προοπτικές για την τουριστική συνεργασία και  την προσέλκυση τουριστών από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας.  

Είχε προηγηθεί ξενάγησή τους  στα  αξιοθέατα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, και επίσκεψή τους στο Ναύπλιο, την Επίδαυρο και στην Αίγινα. Στις συναντήσεις της Αν. Υπουργού Τουρισμού στην Αθήνα,  συμμετείχε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ και στελέχη των Hotelbeds, HafifTravel, FlyinTravel, EjazTravel, JawwalTravel, AlKhalafTravel, AlFarisTravel, ElafTravel, AttarTravel, GlobalTravelClubTour, ACTS, TimeTravel, AlMousimTravel, AlTayyarTravel, AlSarh,  και του γραφείου της Aegean στο Ριάντ.
 

Ετικέτες

Έλενα Κουντουρά Ναύπλιο Επίδαυρος Σαουδική Αραβία Tour Operators Αθηνά Τουρισμός

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.