Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα έχει "δεύτερη ευκαιρία" το Κρανίδι;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα έχει "δεύτερη ευκαιρία" το Κρανίδι;

Για 8η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ενήλικες να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου μέσα σε δύο χρόνια.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του Β Κύκλου μάθησης για τους μαθητές που είχαν εγγραφεί το φθινόπωρο του 2015. Για να λειτουργήσει ο Α Κύκλος απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν μέχρι την Τρίτη 06/10/2015. Να σημειωθεί πως η δομή, όπως είναι φυσικό, για να συνεχίσει να υπάρχει θα πρέπει να εγγραφούν και ανταποκριθούν στην πρόσκληση ένας σημαντικός αριθμός μαθητών. Σε διαφορετική περίπτωση το παράρτημα του Κρανιδίου θα λειτουργήσει φέτος μόνον με τον Β Κύκλο μάθησης για τελευταία χρονιά.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να απευθυνθούν στους υπευθύνους του προγράμματος:
Τόδωρης Παντελής, τηλ. 6945792840
Λάμπρου Τάσος, τηλ. 6971566617

Εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν τις απογευματινές ώρες στο Γυμνάσιο Κρανιδίου και τις πρωινές ώρες 10:00-13:00 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ερμιονίδας (πρώην κτίριο υπηρεσιών ΟΑΕΔ, έναντι του Δημαρχείου Ερμιονίδας).
 

Ετικέτες

Κρανίδι Εκπαίδευση Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ερμιονίδα Εγγραφές Ειδήσεις και τοπικά νέα από την Κρανίδι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.