Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα βουλιάξει το Ναύπλιο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δημοσιεύτηκε
από admin
Θα βουλιάξει το Ναύπλιο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ψηλά στις προτιμήσεις το Ναύπλιο για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε ότι αφορά τις αποδράσεις των Ελλήνων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Είναι γεγονός πως η όμορφη πόλη της Πελοποννήσου, από τότε που ξεκίνησε η κρίση έχει βγει κερδισμένη τουριστικά, αφού για τα 4 περίπου εκατομμύρια Αθηναίων αποτελεί μία κοντινή και οικονομική λύση, αν και όχι τόσο κοσμοπολίτικη όσο η Μύκονος.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago σχετικά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Ναύπλιο διατηρεί την δεύτερη θέση που είχε και πέρσι στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Μύκονο που παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση.

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως το Ναύπλιο, λόγω απόστασης, το προτιμούν αυτοί που συνήθως δεν έχουν να ξοδέψουν πολλά, επομένως και τα έσοδα των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων, καταλήγουν να είναι αντιστρόφως ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών.   

Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (2015):

Η περσινή λίστα (2014):

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Τριήμερο Αγίου Πνεύματος Trivago Τουρισμός

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.