Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Συνεργασία Αργεντινής και Πελοποννήσου

Δημοσιεύτηκε
από admin

Η συνεργασία στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και του τουρισμού τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και της Επιτετραμμένης της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα κας Carolina Petryszyn, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2014.

«Η Πελοπόννησος συνδέεται με ιστορικούς δεσμούς με την Αργεντινή και ειδικά με την ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, πέντε εκ των ιδρυτών της οποίας ήταν Πελοποννήσιοι» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρότεινε τη συνδιοργάνωση μιας εκδήλωσης μαζί με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ώστε να αποτελέσει την αφετηρία ανάπτυξης περαιτέρω σχέσεων των πολιτών της Πελοποννήσου και της Αργεντινής.

Ο κ. Τατούλης τόνισε ιδιαίτερα την εξωστρέφεια που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και επεσήμανε τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και του αθλητισμού, όπου μπορούν να αναπτυχθούν συνέργειες στη βάση συγκεκριμένου σχεδίου, που θα καταρτιστεί σε συνεργασία με την  πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα.

Η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα κα Carolina Petryszyn, αφού αποδέχθηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την κοινή εκδήλωση με την Μπόκα Τζούνιορς και τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε από τη μεριά της ότι η Πελοπόννησος αποτελεί αναγνωρίσιμη περιφέρεια για την ιστορία και τον πολιτισμό της, αλλά και για το πλούσιο τουριστικό της προϊόν. Η κα Petryszyn σημείωσε ακόμη το ενδιαφέρον της Πρεσβείας της Αργεντινής να αναπτύξει ανταλλαγές μεταξύ των πολιτών της Πελοποννήσου και της Αργεντινής καθώς και να προωθήσει αδελφοποιήσεις μεταξύ Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Αργεντινής. 
 

Ετικέτες

Αργεντινή Μπόκα Τζούνιορς Πελοπόννησος Πέτρος Τατούλης Περιφέρεια Πελοποννήσου Συνεργασία Πρεσβεία Αργεντινής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.