Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνάντηση για προβληματισμούς μαμάδων

Δημοσιεύτηκε
από admin
Συνάντηση για προβληματισμούς μαμάδων

Σήμερα στις 18:00 θα συναντηθούν όσες μαμάδες ενδιαφέρονται στην Πυργέλα, στο χώρο με την επωνυμία "Ούριος Ίππος" της Κατερίνας Καχριμάνη. Τηλέφωνο επικοινωνίας:Κατερίνα 6995384500 για περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση.

"Στο ρόλο του γονιού μας βάζει η ζωή συχνά απρόοπτα και απροετοίμαστα.Και ενώ για τα πάντα μαθητεύουμε, σ' αυτόν τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής μας, μένουμε ανεκπαίδευτοι.Κάνουμε συνήθως ότι κάνουν οι πολλοί, ή ότι έκαναν οι γονείς μας ή το ακριβώς αντίθετο. 

Ας βρεθούμε να κουβεντιάσουμε με την Οικογενειακή Σύμβουλο Ερατώ Χατζημιχαλάκη ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, συγγραφέα του βιβλίου "Καινούργιου γονείς για καινούργια παιδιά" για ότι μας προβληματίζει.

Στόχος η δημιουργία ομάδας που θα συναντιέται σταθερά ανά 15θήμερο για να καταθέτουμε τους προβληματισμούς μας για όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που μας απασχολούν καθημερινά. 

Το διάβασμα, το φαγητό, η καθαριότητα, η συμμετοχή στις δουλειές, οι εξωσχολικές δραστηριότητες, οι καυγάδες των αδελφών, τα ψέματα ή τα ψεματάκια, οι αμοιβές και οι τιμωρίες, οι εκβιασμοί και οι χειραγωγήσεις και όλα εκείνα στα οποία αντιδρούμε και δεν δρούμε, γιατί κανένας δεν μας το έμαθε." 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

Ετικέτες

Πυργέλλα Γονείς Προβληματισμοί Παιδιά Ανατροφή Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.