Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συμμετοχές για τον "Παλαμήδειο Δρόμο 2014"

Δημοσιεύτηκε
από admin
Συμμετοχές για τον "Παλαμήδειο Δρόμο 2014"

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της άλωσης του Παλαμηδίου διοργανώνεται και αυτή τη χρονιά ο αγώνας δρόμου "ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2014" (ας ελπίσουμε αυτή τη φορά χωρίς παρατράγουδα...)

ΤΟΠΟΣ: Ναύπλιο
Ημερομηνία: 30 Νοεμβρίου 2014
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση: 11.000 μέτρα

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, ΔΟΠΠΑΤ Δ. Ναυπλιέων, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ΣΕΓΑΣ (Τοπική ΕπιτροπήΑνατολικής Πελοποννήσου)

Περιγραφή Διαδρομής: Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το άγαλμα του Στρατηγού Στάικου Σταικόπουλου (πλησίον ΟΤΕ). Η διαδρομή περιλαμβάνει άσφαλτο κυρίως, ενώ τα τελευταία 3χλμ. γίνονται σε χώμα. Η διαδρομή είναι ευχάριστη αλλά ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς συμπεριλαμβάνει συχνές υψομετρικές αυξομειώσεις. Ξεκινώντας, παίρνουμε το δρόμο για Καραθώνα όπου μέχρι το 2,5χλμ. έχουμε το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής. Στα επόμενα 2χλμ. συνεχίζει με έντονη κατηφόρα, η οποία μας οδηγεί στην πανέμορφη Καραθώνα. Η υπόλοιπη διαδρομή είναι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, με τα τελευταία 3χλμ. σε χώμα, φτάνοντας στην Αρβανιτιά, όπου το σημείο τερματισμού θα είναι ίδιο με το σημείο εκκίνησης (τέλος της κατηφόρας, αριστερή στροφή).

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως καιμια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι της γενικής αντρών και γυναικών θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα καιμετάλλιο.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5χλμ.και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Κατάθεση δηλώσεων - προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής, ενώ οι σύλλογοι δρομέων παρακαλούνται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους. Η αποστολή των αιτήσεων(κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση) γίνεται στο email info@runnersargolidas.gr και στο fax 2751061250.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες: Στο τηλέφωνο 6974-481474 Βύρλας Δημήτρης, 6978611666 Δημ. Σαμαρτζής. Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αργολίδας. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ) και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Οργανωτική Επιτροπή: Δημ. Βύρλας, Δημ. Σαμαρτζής, Ηλ. Μαντζαβράκος, Κ. Αναστασίουυ, Ξ. Ανδρεάδου, Γ. Ντόκος.

Ετικέτες

Παλαμήδειος Δρόμος Συμμετοχές

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.