Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Στο πλευρό του Λεβέντη ο Καλλιάνος

Δημοσιεύτηκε
από admin
Στο πλευρό του Λεβέντη ο Καλλιάνος

Με τα μποφόρ της πολιτικής αποφασίζει να καταπιαστεί ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος έχει εργαστεί στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού.

Από τον λογαριασμό του στο facebook γνωστοποίησε την ένταξή του στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, σημειώνοντας πως «Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο».

Γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από το Δρέπανο του Δήμου Ναυπλιέων, ο 36χρονος Γιάννης Καλλιάνος, έκρινε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί με τα κοινά, χωρίς ωστόσο να παραμερίζει τις δύο μεγάλες του αγάπες που είναι η επιστήμη του και το τραγούδι.

Όπως γράφει ο ιδιος:

Φίλες και φίλοι,  

Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η μεταξύ μας σχέση έχει περάσει από τη φάση του κοινού μας ενδιαφέροντος για τον καιρό, και την πρόγνωσή του, στη φάση των πραγματικών ανθρώπινων σχέσεων.

Με πολλούς φίλους έχουμε τακτική επικοινωνία, με αρκετούς είχα κατ' ιδίαν συναντήσεις συζητώντας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα.

Μοιραία αυτές οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.

Πάντοτε θεωρούσα την πολιτική ένα απαιτητικό πεδίο το οποίο δεν τύγχανε της αρμόζουσας εκπροσώπησης, λόγω κυρίως ενός συστήματος που εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός με τη συνεπικουρία των Μέσων Ενημέρωσης.

Θύμα αυτής της συμπαιγνίας υπήρξε κι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο.

Επικοινωνώ μαζί σας, όπως άλλωστε σας έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για να σας ανακοινώσω αυτή μου την απόφαση προκειμένου να εγκαινιάσουμε έναν εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο.  

Σας ευχαριστώ. Αγάπη να υπάρχει, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Με εκτίμηση,
Καλλιάνος Ιωάννης,  
Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών
M.sc Μαθηματικά των Φυσικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών
M.sc Μετεωρολογίας

 

 

Ετικέτες

Βασίλης Λεβέντης Γιάννης Καλλιάνος Μετεωρολόγος Ερτ Ένωση Κεντρώων Καιρός Δρέπανο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.