Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Στο Ναύπλιο ο Κουτσούμπας

Δημοσιεύτηκε
από admin
Στο Ναύπλιο ο Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο, προκειμένου να συμμετάσχει και να μιλήσει στο 24ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στην παραλίας της Καραθώνας.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι Ελληνες πολίτες έρχονται εκ νέου αντιμέτωποι με «το ίδιο εκβιαστικό δίλημμα, που τίθεται συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια: νέο πιο σκληρό μνημόνιο ή κρατική χρεοκοπία, όπου και στις δύο περιπτώσεις πάλι ο ίδιος ο λαός θα χρεοκοπήσει, ενώ το μεγάλο κεφάλαιο ή τμήματά του θα τη βγάλουν καθαρή».

Ο κ. Κουτσούμπας καλεί τον λαό «να μην επιλέξει θηλιά και να οργανωθεί μέσα από επιτροπές κοινωνικής αλληλεγγύης και βοήθειας, μέσα από ομάδες και επιτροπές ελέγχου κατά της αισχροκέρδειας, της πιθανότητας έλλειψης τροφίμων, φαρμάκων, άλλων προϊόντων, απαραίτητων για την επιβίωση της λαϊκής οικογένειας». Ηδη από τις προηγούμενες ημέρες η Κ.Ε. του ΚΚΕ προωθεί τη δημιουργία επιτροπών για την αντιμετώπιση μιας πιθανής ανθρωπιστικής κρίσης. Και επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την Ε.Ε., μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

 

Ετικέτες

ΚΝΕ ΚΚΕ Ναύπλιο Δημήτρης Κουτσούμπας Καραθώνα Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.