Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Στη Φυλή τα σκουπίδια της Ερμιονίδας

Δημοσιεύτηκε
από admin
Στη Φυλή τα σκουπίδια της Ερμιονίδας

Με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση πρόκειται να υπογραφεί για την μεταφορά των σκουπιδιών της Ερμιονίδας στη Φυλή.
 
 Συγκεκριμένα για τους δήμους Τρίπολης και Ερμιονίδος προωθείται κοινή Υπουργική απόφαση που διαχωρίζει τις ποσότητες των απορριμμάτων, σε τέσσερις χιλιάδες τόνους και δύο χιλιάδες αντίστοιχα, προκειμένου να μεταφερθούν στο ΧΥΤΑ της Φυλής.
 
Επίσης, με απόφαση του ΦΟΔΣΑ εξουσιοδοτείται με προγραμματική σύμβαση όποιος Δήμος διαχειρίζεται τα απορρίμματα μόνος του, έτσι ώστε να συνεχίζει χωρίς προβλήματα, έως ότου ολοκληρωθεί και ξεκινήσει η τελική διαχείριση από τον κεντρικό φορέα, όπως έχει σχεδιαστεί.
 
Σημαντική εξέλιξη για την διαχείριση των απορριμμάτων είναι και η έγκριση του προϋπολογισμού του ΦΟΔΣΑ από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση. Επιπλέον, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Εσωτερικών, σηματοδοτήθηκε η έναρξη της διαβούλευσης για το νέο Εθνικό σχεδιασμό της διαχείρισης, αλλά και της πρόληψης παραγωγής αποβλήτων, με σκοπό, να επιτευχθεί ο στόχος που απαιτείται, σύμφωνα με την οδηγία της Ε.Ε. 98/2008.(Διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση, κλπ.).

 

Ετικέτες

Σκουπίδια Ερμιονίδα Φυλή

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.