Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πτώση δέντρου στο Ναύπλιο. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Δημοσιεύτηκε
από admin
Πτώση δέντρου στο Ναύπλιο. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από την Παρασκευή δεν έχουν προκαλέσει μόνο φωτιές αλλά και πτώσεις δέντρων, όπως συνέβη σήμερα (18/7/2015) το απόγευμα στην οδό Μεσολογγίου στο Ναύπλιο.

Η λεύκα έπεσε από τον αέρα και απλώθηκε πρώτα στο πεζοδρόμιο και έπειτα κατά μήκος του δρόμου, όπου και έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος του. Ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος εκείνη την στιγμή από το σημείο, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει και θύματα!
 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στον δρόμο που είναι ταχείας κυκλοφορίας, καθώς και η πυροσβεστική για να ανοίξει τον δρόμο.

Αφού πρώτα οι πυροσβέστες προέβησαν στο απαραίτητο κλάδεμα, απομάκρυναν το δέντρο και απελευθέρωσαν το οδόστρωμα, αποκαθιστώντας πλήρως την κυκλοφορία που μέχρι εκείνη την ώρα διεξαγόταν με εμπόδια.
 

Πολύ γρήγορα τα αντανακλαστικά των αρχών παρά την επιφυλακή που υπάρχει αυτές τις μέρες για τον φόβο των πυρκαγιών που αποσπά αρκετές δυνάμεις για προληπτικούς λόγους.
  

Ετικέτες

Μεσολογγίου Ναύπλιο Δέντρο Πτώση δέντρου Αέρας Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.