Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ψηφοδέλτιο του Σταύρου στην Αργολίδα

Δημοσιεύτηκε30/11/14 - 03:27
από admin

Στην συγκρότηση ψηφοδελτίων για να είναι έτοιμος για τις Εθνικές εκλογές προχωρά ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας τις εξορμήσεις ανά την επικράτεια για να βρεθούν οι υποψήφιοι.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει καλέσει τους εθελοντές του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες να προτείνουν υποψήφιους βουλευτές μέσα από ειδική πλατφόρμα που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Ποταμιού.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία της Αργολίδας και ονόματα γνωστών συμπολιτών που φέρονται ότι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να μπουν στο ψηφοδέλτιο.

Πρόκειται για τους:
Σπύρο Καχριμάνη, αγρότη και πρόεδρο της Α.Κ.Α.Σ. ΗΛΙΟΣ
Άννα Μαντά, Διευθύντρια ΔΕΥΑ Ναυπλίου
Παναγιώτη Οικονόμου, ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ
Ανδρέα Πουλά, γιατρός

Σύνθημα του Στ. Θεοδωράκη, όπως έχει επισημάνει σε σχετική ανακοίνωση είναι να μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. «Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη», προστίθεται στη ανακοίνωση.

Ετικέτες

Σταύρος Θεοδωράκης Ποτάμι Βουλευτικές εκλογές Υποψήφιοι βουλευτές Σπύρος Καχριμάνης Άννα Μαντά Παναγιώτης Οικονόμου Ανδρέας Πουλάς

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.