Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Προσκύνησαν» το Ναύπλιο πριν το εγκαταλείψουν

Δημοσιεύτηκε
από admin
«Προσκύνησαν» το Ναύπλιο πριν το εγκαταλείψουν

Μία ακόμα ορκομωσία νεοσύλλεκτων έλαβε χώρα σήμερα (10/6) στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου και αφορούσε την Γ' ΕΣΣΟ του 2016.

Οι οπλίτες έδωσαν τον όρκο του έλληνα στρατιώτη και παρέλασαν ενώπιον συγγενών και φίλων. Φυσικά το παρόν έδωσαν, ως είθισται, εκπρόσωποι της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας, καθώς και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 

Το θρησκευτικό σκέλος ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος.

Το παρόν, εκτός φυσικά από τον διοικητή του ΚΕΜΧ Ανδρέα Κορωνάκη, έδωσε και ο Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ Αναστάσιος Κονδύλης.
 

Μετά το πέρας της ορκομωσίας, οι φαντάροι και οι οικογένειές τους δεν παρέλειψαν να τιμήσουν δεόντως τις καφετέριες και τα φαγάδικα του Ναυπλίου, πριν αναχωρήσουν ο καθένας για την οικογενειακή εστία, μία ολιγοήμερη ξεκούραση πριν επιστρέψουν στην στρατιωτική ρουτίνα.

Αυτή για τους μη Ναυπλιώτες νεοσύλλεκτους ίσως να είναι και η τελευταία τους «στρατιωτική» βόλτα στην Αργολική πρωτεύουσα, αφού με το που θα επιστρέψουν από την άδεια τους, θα μπουν κατευθείαν στη διαδικασία της μετάθεσης. 
 

Ετικέτες

Ναύπλιο Στρατόπεδο Ναυπλίου ΚΕΜΧ Ναυπλίου ΚΕΜΧ Ορκομωσία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.