Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Προσκλητήριο μάχης από την Λαϊκή Ενότητα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Προσκλητήριο μάχης από την Λαϊκή Ενότητα

Εκτός βουλής αλλά υπερήφανη παραμένει η Λαϊκή Ενότητα που δηλώνει πως θα συνεχίσει τον αντιμνημονιακό αγώνα της και στο τέλος θα νικήσει.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του κόμματος στην Αργολίδα:
''Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους πολίτες της Αργολίδας για την στήριξη τους. Που τίμησαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους και εκείνες που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Να χαιρετίσουμε επίσης θερμά και αγωνιστικά όλα τα στελέχη μας που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα. Ενός αγώνα που τον έδωσαν μέσα από μεγάλες δυσκολίες και χωρίς κανενός μέσου τη στήριξη. Ακριβώς όπως ο λαός μας δίνει τη μάχη της δικής του επιβίωσης με την πλάτη στον τοίχο στα χρόνια των μνημονίων.

Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Γιατί έχουμε αρχές και αξίες. Γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές οι οποίες πιστεύουμε ότι ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονικός Αρμαγεδώνας. Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω. Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσει, δεν πρόκειται να λιποτακτήσει . Θα είναι και αύριο εδώ, μαζί με τις άλλες δυνάμεις του αγώνα στην πρώτη γραμμή, ενός αγώνα ο οποίος είναι αναγκαίο να δοθεί και θα δοθεί με συνέπεια και σταθερότητα από την πλευρά μας. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί. Για την ανατροπή των μνημονίων, του χρέους και τη φτώχειας, για τη δημοκρατία στον τόπο μας, για την εθνική ανεξαρτησία, για τη δικαιοσύνη. Με αυτά τα οράματα θα συνεχίσουμε από αύριο. Θα σταθμίσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και θα κάνουμε δημόσια την αυτοκριτική μας. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση. Τίποτα δεν τελείωσε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα νικήσουμε!''
 

Ετικέτες

Παναγιώτης Λαφαζάνης Λαϊκή Ενότητα Εθνικές εκλογές 2015

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.