Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρεμιέρα για τα Εν Άργει Διονύσια

Δημοσιεύτηκε
από admin
Πρεμιέρα για τα Εν Άργει Διονύσια

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Άργους Μυκηνών δια μέσου της ΚΕΔΑΜ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνει την επιτυχημένη εκδήλωση «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» στις 14,15,16 Μαΐου από τις 19:00-23:00 το βράδυ, στους Στρατώνες Καποδίστρια στην πόλη του Άργους.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα με έμφαση στο Κρασί και τα Γαλακτοκομικά. Οι οινοποιοί και κτηνοτρόφοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους για τρεις ημέρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στους στρατώνες του Καποδίστρια, ενώ παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχουν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους επισκέπτες, με μουσική, ακροβατικά και χορό.
 

Αυτή τη χρονιά, τα ΕΛΤΑ στηρίζουν και αυτά με τη σειρά τους τα «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» και εκδίδουν το γραμματόσημο που φιλοτέχνησε η εικαστικός Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου με θέμα, «ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ».

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα θα χρησιμοποιηθεί η αναμνηστική σφραγίδα των ΕΛΤΑ με το θέμα της εκδήλωσης.

 
 

Ετικέτες

Εν Αργεί Διονύσια Άργος Κρασί Γάλα Έκθεση Οινοποιοία Στρατώνες Καποδίστρια

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.