Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολλά τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς του Ναυπλίου

Δημοσιεύτηκε
από admin
Πολλά τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς του Ναυπλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των βρεφικών και παιδικών σταθμών Ναυπλίου καλεί σε γενική συνέλευση την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 6.00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

Όπως αναφέρεται η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και συνεχίζεται με τεράστιες ελλείψεις και προβλήματα:

  • Ο παιδικός σταθμός στις εργατικές κατοικίες φαίνεται πως δε θα λειτουργήσει και η ταλαιπωρία πολλών οικογενειών εντείνεται, αφού τα παιδιά τους είναι τοποθετημένα "προσωρινά" σε άλλους σταθμούς.
  • Το ζήτημα της θέρμανσης δεν έχει τακτοποιηθεί, για να αντιμετωπιστεί ο επερχόμενος χειμώνας.
  • Ξεκίνησε αυτες τις ημέρες η ενημέρωση για το τί τροφεία θα πληρώσει η κάθε οικογένεια, τα οποία για πολλούς είναι υπέρογκα και ζητείται αναδρομικά η εξόφλησή τους, ενώ η τροφοδοσία των σταθμών είναι πάντα στον αέρα, αφού δεν εξοφλείται ο τροφοδότης-Supermarket.
  • Πολλές εργαζόμενες που δουλεύουν με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ είναι απλήρωτες από πέρσυ, ενώ δεν έχουν υπογράψει ακόμη τη φετινή σύμβαση για την πρόσληψη τους.

 

Και τονίζεται πως:

"Η μόνη λύση για να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν στα παιδιά μας και να μας λάβουν υπόψη τους οι αρμόδιοι είναι να λάβει χώρα μία δυναμική Γενική Συνέλυση, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά και να εκλεγεί νέο Δοιηκητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν και να βγουν μπροστά."

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Παιδικοι σταθμοί Ναυπλίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.