Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πλήρες νοσοκομείο ζητά από τους υποψήφιους ο Κωστούρος

Δημοσιεύτηκε15/09/15 - 14:13
από admin

Να δεσμεύσει τους υποψήφιους βουλευτές και τα κόμματα για τέσσερα βασικά θέματα τοπικού χαρακτήρα "ώστε ο κόσμος να ξέρει την επόμενη μέρα των εκλογών τι θα βρει μπροστά του" επιδιώκει ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ.Κωστούρος.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη το μεσημέρι ο δήμαρχος έδωσε προτεραιότητα στο θέμα του νοσοκομείου της πόλης υπενθυμίζοντας τις σοβαρές ελλείψεις στο προσωπικό αλλά και την ελάχιστη χρηματοδότηση (επανειλημμένως το anagnostis.org έχει δημοσιεύσει εκτενή ρεπορτάζ). Ο κ.Κωστούρος τάχθηκε υπέρ της αναβάθμισης του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι για το Ναύπλιο αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα ένα πλήρες νοσοκομείο ίδρυμα.

Μεταξύ των θεμάτων όπου ζητά ξεκάθαρες θέσεις από τους υποψήφιους βουλευτές και τα κόμματα, είναι το μέλλον της δημόσιας περιουσίας που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου, καθώς και το μέλλον του στρατοπέδου της πόλης.

Τέλος, με αφορμή πολλά περιστατικά εγκληματικότητας που έχουν παρατηρηθεί σε διάφορες περιοχές του δήμου Ναυπλιέων και τον φόβο που έχει δημιουργηθεί στους δημότες ο δήμαρχος ζητά δεσμεύσεις από τους υποψηφίους και για το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών.

Ετικέτες

Ναύπλιο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος Δέσμευση Υποψήφιοι βουλευτές Κόμματα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.