Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περισσότεροι ασυνομικοί για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των τσιγγάνων στην Αργολίδα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Περισσότεροι ασυνομικοί για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των τσιγγάνων στην Αργολίδα

Έγινε τελικά η πολυπόθητη σύσκεψη με τον Ν. Τόσκα για την παραβατικότητα των τσιγγάνων στη Νέα Τίρυνθα και τη Νέα Κίο. Στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης βρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Η. Χατζηγεωργίου και ο Πρόεδρος της Νέας Τίρυνθας Δ. Κυριακόπουλος.

Όπως ενημερωνόμαστε από το γραφείο του βουλευτή Γιάννη Μανιάτη, μετά την περιγραφή της εξαιρετικά επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις δύο περιοχές, με τα πρόσφατα συμβάντα παραβατικότητας των Ρομά, όπου ιδιαίτερα στη Νέα Τίρυνθα η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική, ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό την Αστυνομική Διεύθυνσης Αργολίδας, καθώς και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν η σωματική ακεραιότητα και η περιουσία των κατοίκων των οικισμών.

Οι εκπρόσωποι της Αργολίδας, ως εκπρόσωποι των πολιτών της Αργολίδας, ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την πρόθεσή του να βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση και δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους, προκειμένου όσα συμφωνήθηκαν να γίνουν πράξη.
 

Ετικέτες

Τίρυνθα Νέα Κίος Νέα Τίρυνθα Σύσκεψη Γιάννης Μανιάτης Τσιγγάνοι Παραβατικότητα ΡΟΜΑ Γιάννης Ανδριανός

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.