Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

"Περιβάλλον και Δημόσιες Συμβάσεις" στο Ναύπλιο

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 10 Οκτ. 2014
από admin

Τριήμερο συνέδριο με τίτλο «Περιβάλλον - Δημόσιες Συμβάσεις: Νεώτερες εξελίξεις - Προβληματισμοί» διοργανώνουν στο Ναύπλιο η Ένωση Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων με την υποστήριξη του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Το συνέδριο ξεκινά την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση και η εμβάθυνση στις νεώτερες εξελίξεις της νομοθεσίας σε κρίσιμα ζητήματα του Δικαίου του Περιβάλλοντος και των Δημοσίων Συμβάσεων.

Η εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα γίνει από τον Διευθυντή Δημοσίων Συμβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Joaquim Numes de Almeida. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν σε παράλληλες συνεδρίες με δυο θεματικές ενότητες: «δημόσιες συμβάσεις» και «περιβάλλον».

Την πρώτη ημέρα των εργασιών θα υπάρξει κοινή εναρκτήρια συνεδρία για τις δυο θεματικές ενότητες με προεδρεύοντα τον επίτιμο Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνο Μενουδάκο και θεματική που αναφέρεται στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών κριτηρίων στην ανάθεση των δημοσίων συμβάσεων.

Ετικέτες

Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Περιβάλλον Δημόσιες Συμβάσεις Συνέδριο Αμαλία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.