Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Παραίτηση - βόμβα Καλλιάνου απο την Ένωση Κεντρώων

Δημοσιεύτηκε
από admin
Παραίτηση - βόμβα Καλλιάνου απο την Ένωση Κεντρώων

Χαμηλό βαρομετρικό επικρατεί από σήμερα στην Ένωση Κεντρώων, καθώς όπως έγινε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Καλλιάνος, με επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη αποχωρεί από το κόμμα.  

Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη, αποχώρησε από το κόμμα με σαφείς αιχμές κατά του προέδρου σχετικά με τη διαδικασία προσέγγισης του κόμματος με το Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που προκαλεί γενικότερες αντιδράσεις στο εσωτερικό.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος από το Δρέπανο υπάρχουν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φωλιάζουν στο κόμμα, ενώ ο ίδιος στην επιστολή του σημειώνει πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα και οφείλει να λέει την αλήθεια στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.

Δηλώνει παράλληλα πως απεχθάνεται να πηγαίνει κόντρα στα "πιστεύω" του όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός "πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος".

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Γιάννης Καλλιάνος:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Για έναν χρόνο ακριβώς, όσο κι αν πάλεψα, όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς.

Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα.

Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη γιατί θεωρώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος.

Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στο λαό, που διέλυσε τα όνειρα όλων μας, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μου μέσα από την νευραλγική ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου. Τέλος, ευχαριστώ και εσάς κ. Πρόεδρε για την συνεργασία που είχαμε».
 

 

Ετικέτες

Γιάννης Καλλιάνος Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων Παραίτηση Δρέπανο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.