Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πάμε Επίδαυρο με το Εθνικό;

Δημοσιεύτηκε
από admin

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος τα ειδικά πακέτα προσφορών για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο. Μια ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από δυο χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Τα νέα πακέτα αφορούν στις δυο καλοκαιρινές του παραγωγές Εθνικού που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μια μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού (21 και 22 Ιουλίου) και την «Άλκηστη» του Ευριπίδη (28 και 29 Ιουλίου).

Οι τιμές ξεκινούν από 16 ευρώ πηγαιν-έλα. Συγκεκριμένα προσφέρονται 1000 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 16 ευρώ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά ημέρα των 26 ευρώ στο κάτω διάζωμα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς και από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.
 

Στα πούλμαν τους θεατές θα συνοδεύουν θεατρολόγοι οι οποίοι θα τους παρέχουν στοιχεία για τους συγγραφείς και την εποχή τους, για τα έργα, το είδος και την παράσταση.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο κεντρικό ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) από 4 έως και 19 Ιουλίου για την «Ειρήνη» και 4 έως και 26 Ιουλίου για την «Άλκηστη».

Ώρες αγοράς των εισιτηρίων: Τρίτη έως Παρασκευή 09:00 - 16:00 και Σάββατο 10:00 - 15:00.
 

Ετικέτες

Επίδαυρος Εθνικό Θέατρο Φεστιβάλ Επιδαύρου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.