Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Παγώνουν τις τσέπες των αγροτών της Αργολίδας

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 11 Ιαν. 2017
από admin

Με αφορμή την κατάθεση επιστολής της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, προς τον Πρόεδρο της Βουλής για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το χιόνι και τον παγετό που δοκιμάζουν τους αγρότες της Αργολίδας, μόνιμα παγώνουν από τις αρχές του 2017 και τα εισοδήματά τους με τα χαράτσια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αύξηση της τιμής των καυσίμων κατά 24%, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε 21%, αύξηση της φορολογίας από 13% σε 22% - 45%, αύξηση προκαταβολής φόρου από 75% σε 100%, φορολόγηση των επιδοτήσεων, καταβολή της αναδρομικής αύξησης των ασφαλίστρων του 2016, καθυστέρηση των εκτιμήσεων και αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Πάγος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι το 2020 στα εισοδήματα των αγροτών.

Οι αγρότες όμως θυμούνται τον κ. Τσίπρα στο Θεσσαλικό κάμπο, ανεβασμένο στην καρότσα του αγροτικού, να τάζει ψέματα και ανύπαρκτους παραδείσους. Τώρα κρύβεται και σιωπά.

Οι αγρότες της Αργολίδας δεν κοροϊδεύονται πια. Στις επόμενες εκλογές θα τιμωρήσουν τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τους εκπροσώπους του. Η πολιτική εξαπάτηση των αγροτών της Αργολίδας έχει πια τελειώσει».

Δείτε εδώ την επιστολή της Φώφης Γεννηματά.
 

Ετικέτες

Γιάννης Μανιάτης Αγροτικά

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.