Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Παγκοσμίου φήμης χορωδία στον εορτασμό του Αγίου Αναστασίου

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 27 Ιαν. 2017
από admin

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου το Ναύπλιο θα γιορτάσει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο. Ο Δήμος Ναυπλιέων θέλοντας να αναβαθμίσει τον φετινό εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως, έχει προσκαλέσει  το παγκοσμίου φήμης βυζαντινό μουσικό σχήμα  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ», υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου, η οποία θα ψάλλει κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.

Το πρόγραμμα του εορτασμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου περιλαμβάνει τα εξής: Την Τρίτη 31η Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα θα ψαλλεί πανηγυρικός Εσπερινός και την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα τελεσθεί ο Όρθρος και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση και περιφορά της εικόνας του Αγίου Αναστασίου από το ναό του Αγίου Αναστασίου με κατεύθυνση την παλαιά πόλη και κατάληξη στον Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου.  
 

Ετικέτες

Άγιος Αναστάσιος Ναύπλιο Πολιούχος Ναυπλίου Θρησκευτικά

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.