Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Πάει για το θαύμα ο Ναυπλιώτης τοξοβόλος Γιάννης Παπαβασιλείου

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 26 Μαρ. 2016
από admin

Αν και ασχολείται μόλις δύο χρόνια με το άθλημα, καταφέρνει και συναγωνίζεται στα ίσα αθλητές με 20ετή εμπειρία και βάλε. Ο λόγος για τον τοξοβόλο Γιάννη Παπαβασιλείου που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο κατακτώντας την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου που έγινε στην Αγία Τριάδα το περασμένο σαββατοκύριακο (19-20 Μαρτίου).

Η απειρία του μπορεί να του στέρησε το μετάλλιο, όμως ο αθλητής του Φοίνικα Αργολίδας, που αυτή την στιγμή έχει την 7η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, παλεύει για μία επίδοση που θα μπορέσει να του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα και τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ο Γιάννης Παπαβασιλείου που προπονείται με τον Κώστα Βούρο στην περιοχή του Ναυπλίου αποτελεί ήδη ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό στην Τοξοβολία, εκπροσωπώντας παραπάνω από επάξια την Αργολίδα. Αν και καινούριος στο άθλημα, με την συνέπεια και την σκληρή του προπονητική προσπάθεια, κατάφερε την περσινή χρονιά να ανέβει στην Α' Εθνική κατηγορία, και στον Ανοικτό Χώρο (70μ), και στον Κλειστό Χώρο (18 μ), με την 6η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. Έχει μία συνεχή ανοδική πορεία, με κατάρριψη των ατομικών του επιδόσεων σε κάθε νέο αγώνα (είτε ανοικτού είτε Κλειστού Χώρου).

Βέβαια για να μπορέσει ο αθλητής να αναπτύξει όλες τις πτυχές του ταλέντου του και να πάει ένα βήμα παραπέρα χρειάζεται και την ανάλογη υποστήριξη από χορηγούς ώστε να έχει περισσότερες αθλητικές ευκαιρίες και έναν πιο άρτιο εξοπλισμό. Όπως άλλωστε έχουν ανάγκη όλοι οι αθλητές που στοχεύουν ψηλά.
 

Ετικέτες

Αγία Τριάδα Μέρμπακας Τοξοβολία Γιάννης Παπαβασιλείου Φοίνικας Αργολίδας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.