Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ολική καταστροφή για τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Ναυπλιέων

Δημοσιεύτηκε
από admin
Ολική καταστροφή για τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Ναυπλιέων

Τραγικές είναι οι επιπτώσεις στην φετινή σοδειά των ελαιοπαραγωγών του δήμου Ναυπλιέων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικράτησαν κατά την διάρκεια του έτους.

Οι ζημιές σε πολλές περιοχές φτάνουν σε ποσοστό, το 80 – 90%  και είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού. Οι ζεστές μέρες και οι νοτιάδες  που επικράτησαν έκαψαν τους καρπούς στη φάση που έδεναν  με αποτέλεσμα τη καταστροφή της φετινής ελαιοπαραγωγής.

Για ολική καταστροφή στην  καρπόδεση που φτάνει ακόμη και στο 100%,αλλά και στο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών των περιοχών του Δήμου το οποίο θα είναι μηδενικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία, κάνει λόγο και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος .

Ο κ. Κωστούρος, ο οποίος επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του Νέου Ροεινού, Προφήτη Ηλία, Νέας Τίρυνθας, Πυργιωτίκων, Λευκακίων, Ασίνης, Κάντιας, Παναριτίου, Πουλακίδας, Αμαριανού, Παναγιάς και άλλες, ζητάει την άμεση καταγραφή των ζημιών, να υποβληθεί αίτημα για παροχή έκτακτης ειδικής ενίσχυσης και να εξεταστεί η δυνατότητα για παροχή ειδικών διευκολύνσεων ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της παραγωγικής τους ικανότητας.

Ο κ. Κωστούρος τονίζει ότι οι ζημίες που έχουν προκληθεί οφείλονται σε ασυνήθεις καιρικές συνθήκες τις οποίες δεν μπορούσαν να προβλέψουν ούτε και να αποτρέψουν οι ελαιοπαραγωγοί.
 

Ετικέτες

Αγροτικά Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος Ελαιοπαραγωγοί Ελιές

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.