Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Οι πειρατές συστρατεύονται με τους οικολόγους

Δημοσιεύτηκε
από admin
Οι πειρατές συστρατεύονται με τους οικολόγους

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας συμμετέχει και στηρίζει τον συνδυασμό "Πελοπόννησος Οικολογική" με επικεφαλής και υποψήφια περιφερειάρχη την Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

Σε αυτό το εγχείρημα τους Πειρατές εκπροσωπεί ένα από τα παλαιότερα μέλη του η κα Χαρίκλεια Πανούση που είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Οι προοδευτικές ιδέες και θέσεις των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και των ΠΕΙΡΑΤΩΝ που εκφράζονται μέσα από αυτήν την συνεργασία έχουν στόχο και σκοπό την αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών, των ψηφιακό εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, την διαφάνεια, την αξιοκρατία και τις συλλογικές δράσεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αναλογικά και ψηφιακά.

Οι Πειρατές καταλαβαίνουν και έχουν μια σαφή κατεύθυνση στα θέματα του διαδικτύου και βλέπουν την ψηφιακή επανάσταση ως μια ευκαιρία για περισσότερη δημοκρατία και συμμετοχή των πολιτών στην διακυβέρνηση, τόσο σε τοπικό και εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι Πειρατές και οι Οικολόγοι Πράσινοι στοχεύουν ακριβώς πάνω σε αυτό το σημείο, μέσα από την υπεράσπιση των πολιτικών μας δικαιωμάτων διεκδικούν να φέρουν την πολιτική στον σωστό της δρόμο και την ανάπτυξη μέσα από την τεχνολογία και την οικολογία.

Το θέλημα της κοινωνίας είναι το πρωταρχικό μας κίνητρο για μια Πελοπόννησο που ενώνει τους πολίτες της με την βιώσιμη και ορθολογική αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου μέσα από τις τεχνολογικές εξελίξεις με ανθρωποκεντρικό και οικολογικό χαρακτήρα.

Σε αυτήν την προσπάθεια η κα Χαρίκλεια Πανούση μέλος των Πειρατών ενώνει τις δυνάμεις της με την Πελοπόννησο Οικολογική και την κα Δήμητρα Λυμπεροπούλου και διεκδικεί την ψήφο όλων των συμπολιτών της με την αμέριστη στήριξη του Κόμματος Πειρατών για την θέση της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

Ετικέτες

Πελοπόννησος Οικολογική Πειρατές Ελλάδας Οικολόγοι Συνεργασία Στήριξη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.