Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Ο Ερυθρός Σταυρός ...παίζει μπάλα!

Δημοσιεύτηκε
από admin
Ο Ερυθρός Σταυρός ...παίζει μπάλα!

Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο ανθρωπιστικό έργο του θα είναι αφιερωμένες η 3η και 4ηαγωνιστική των play off της Super League, που θα διεξαχθούν στις 21 και 24 Μαΐου αντίστοιχα. 

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της χώρας, αποφάσισαν να συνεργαστούν από κοινού, ώστε να προβληθεί στο πλαίσιο των αγώνων το κοινωνικό μήνυμα «Όσο Υπάρχουν 'Aνθρωποι».Πρόκειται για το μήνυμα στο οποίο συνοψίζεται το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο ιστορικός Οργανισμός, αδιάκοπα και με συνέπεια εδώ και 140 χρόνια, από τη στιγμή της ίδρυσής του στην Ελλάδα, στις 10 Ιουνίου 1877 μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, η δράση θα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων της 3ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ-Πανιωνίου (γήπεδο Τούμπας) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκού (ΟΑΚΑ), και θα πραγματοποιηθεί και στην 4η αγωνιστική, στις αναμετρήσεις μεταξύ Πανιωνίου-ΠΑΟΚ (γήπεδο Πανιωνίου) και Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης). Σύμφωνα με το τελετουργικό, τα παιδιά που θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο θα φορούν τα γιλέκα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ θα αναρτηθεί στο κέντρο του γηπέδου πανό με το μήνυμα «Όσο Υπάρχουν 'Aνθρωποι». Παράλληλα θα γίνει και μετάδοση του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού μηνύματος του Ε.Ε.Σ. στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Super League, και προσωπικά τον κ. Γεώργιο Στράτο, για την απόφαση να αφιερώσει τις δύο αγωνιστικές των play off στον Ε.Ε.Σ. «Η Super League στηρίζει έμπρακτα τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και γίνεται αρωγός μιας δύσκολης προσπάθειας, αποδεικνύοντας την ευαισθησία της για τα κοινωνικά ζητήματα και ενθαρρύνοντας τον αθλητικό κόσμο να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό» επεσήμανε ο κ. Αυγερινός. «Σήμερα λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των δυσμενών αλλαγών που επιφέρει, το διαχρονικό μήνυμα το οποίο ο Ε.Ε.Σ. υπηρετεί με σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε ωφελούμενου και προσήλωση στις επτά Θεμελιώδεις Αρχές του είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ» υπογράμμισε ο κ. Αυγερινός.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δίνουν το παρόν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά και σε κάθε αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας, πάντα σε επιφυλακή για να συνδράμουν και να προσφέρουν σε κάθε περίπτωση τις Α' Βοήθειες, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί την εταιρία Media World Productions για τη χορηγία παραγωγής των ραδιοφωνικών και του τηλεοπτικού του μηνύματος.
 

Ετικέτες

Ερυθρός Σταυρός Super League Ποδόσφαιρο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.