Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε
από admin
Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Ναύπλιο

Τιμώντας τους ήρωες του Έπους του ‘40, ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει με κάθε επισημότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι επετειακές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν ανήμερα της Εθνικής Εορτής με την τελετή Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων, την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Στενού Σοφία , καθηγήτρια του Α΄Λυκείου Ναυπλίου και τη μαθητική παρέλαση.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή της 25ης Οκτωβρίου 2013 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων, Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ, καταστημάτων, τραπεζών και οικιών της πόλης, καθώς και φωταγώγησή τους κατά τις βραδινές ώρες της 27ης & 28ης Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλες τις Δημόσιες & Ιδιωτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατάθεση στεφάνων στις 11:00 στο Μνημείο Ηρώων των μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων που θα προσέλθουν με επικεφαλής τους δασκάλους, καθηγητές και βαθμοφόρους τους.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

08:00 Έπαρση σημαίας της πόλης του Ναυπλίου από διμοιρία του ΚΕΜΧ με συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

10:30 Τέλεση Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Στη Δοξολογία θα παραστούν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Αντιπεριφειάρχης, οι Βουλευτές, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο & όλες οι Πολιτικές, Δικαστικές, Στρατιωτικές , Αστυνομικές Αρχές ,εκπρόσωπος του Λιμενικού σώματος και αντιπροσωπεία της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης (λεωφόρο 25ης Μαρτίου).

Κατάθεση στεφάνων – Τήρηση ενός λεπτού σιγής – Ανάκρουση Εθνικού
Ύμνου.
11:30 Παρέλαση αναπήρων θυμάτων πολέμου, σωματείων, μαθητών-μαθητριών, οδηγών & προσκόπων, συλλόγων, σπουδαστών, τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

17:00 Υποστολή της Σημαίας.
 

Ετικέτες

28η Οκτωβρίου 1940 Εθνική Επέτειος Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.