Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέες μαρτυρίες αναμένονται να ρίξουν φως στο έγκλημα της Κοιλάδας

Δημοσιεύτηκε
από admin
Νέες μαρτυρίες αναμένονται να ρίξουν φως στο έγκλημα της Κοιλάδας

Αποκαλυπτικά αλλά «δικαστικά αδύναμα» ήταν τα στοιχεία με τα οποία αρχικά η αστυνομία προσπάθησε να τεκμηριώσει την εμπλοκή της συζύγου του δολοφονημένου Θανάση Λάμπρου στο έγκλημα. Ωστόσο σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι του δυσεπίλυτου -όπως αποδεικνύεται- γρίφου, ενώ νέες μαρτυρίες μπορεί να φωτίσουν την σκοτεινή αυτή υπόθεση. Ήδη η αδερφή της κατηγορουμένης αποκάλυψε ότι η προφυλακισμένη χήρα της είχε ζητήσει να πει ψέματα ως προς το που βρισκόταν το κινητό του δολοφονημένου, ωστόσο η ίδια δεν υπέκυψε στις πιέσεις και αποφάσισε να πει την αλήθεια.   

Αρκετός λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό και για μία γυναίκα που φέρεται να έστειλε ένα sms, το οποίο οδήγησε το ζευγάρι στον μοιραίο καβγά. Σύμφωνα με την κατηγορούμενη, η γυναίκα αυτή είχε στείλει ένα ερωτικό sms στο σύζυγό της, το οποίο ήταν αφορμή για τον καβγά, που κατέληξε στο περιβόητο έγκλημα.

Σύμφωνα με το κανάλι Alpha, η συγκεκριμένη γυναίκα, η φερόμενη ως "πέτρα του σκανδάλου",στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι δεν είχε στείλει μήνυμα εκείνη την ημέρα στο θύμα και ότι είχε να τον δει 10 ημέρες. Του είχε τηλεφωνήσει μόνο για να δει αν χρειάζεται κάτι, επειδή ήταν συνεργάτες στη δουλειά και τίποτα παραπάνω.

Ένα άλλο στοιχείο που έρχεται τώρα στο φως, είναι ότι σύμφωνα με μάρτυρα που ήταν στην Κοιλάδα την ημέρα του εγκλήματος ακούστηκαν φωνές από κάποιους που καβγάδιζαν. Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας άκουσε έναν άνδρα να λέει "θα σε σκοτώσω" και στη συνέχεια μία γυναίκα, με κλάματα, να εκλιπαρεί για τη ζωή της...

Ο μάρτυρας αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

 

Ετικέτες

Κοιλάδα Έγκλημα Ερμιονίδα Δολοφονία Καπετάνιου Θανάσης Λάμπρου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.