Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Νέα εποχή για το μπάσκετ του Ναυπλίου

Δημοσιεύτηκε
από admin
Νέα εποχή για το μπάσκετ του Ναυπλίου

Οι δύο ομάδες του Ναυπλίου, Οίακας Ναυπλίου Α.Ο. και Α.Σ. Ναύπλιο 2010,  μετά από συζητήσεις και επιδεικνύοντας εκατέρωθεν εξαιρετικά καλή θέληση, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνώμονα την ανάπτυξη του μπάσκετ, την ενίσχυση της δυναμικής του και την εδραίωση του αθλήματος ως κυρίαρχο στην πόλη μας.

Αφήνοντας πίσω αντιπαραθέσεις και διαφορές 25 ετών (παθογένειες που οφείλονταν κυρίως σε μικρο-προσωπικά συμφέροντα), ξεκινάει μια πολύπλευρη συνεργασία.

Η αρχή γίνεται με την ίδρυση κοινής Ακαδημίας Basket ώστε να αναγεννηθεί η αγάπη των παιδιών για το άθλημα και να δημιουργηθεί μια κοινή αθλητική, συλλογική συνείδηση.

Ταυτόχρονα ενισχύονται τα ενήλικα τμήματα των ομάδων ώστε να είναι ισχυρά, ανταγωνιστικά και να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους.

Το πέρασμα από τα ευχολόγια στις αποφάσεις και τις πράξεις ΕΓΙΝΕ!

Στόχος και Ελπίδα είναι αυτή η συνεργασία να είναι αποδοτική, να βρει ανταπόκριση και να κερδίσει την υποστήριξη όλων των δημοτών και των θεσμικών παραγόντων της πόλης μας που αγαπούν τον αθλητισμό.

 

Ετικέτες

Οίακας Μπάσκετ Basketball Basket Συνεργασία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.