Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Μες στην καλή χαρά ο Μανιάτης

Δημοσιεύτηκε
από admin
Μες στην καλή χαρά ο Μανιάτης

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιάννης Μανιάτης, που αποδείχθηκε ως ένα από τα ισχυρά χαρτιά του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, καθώς η "Δημοκρατική Συμπαράταξη" πλέον, με την λίστα που κατέβασε στο Νομό Αργολίδας, κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό κοντά στο 10% σε αντίθεση με το πενιχρό 6,65% που είχε συγκεντρώσει στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Σε αυτό συνέβαλαν και τα υπόλοιπα πρόσωπα του ψηφοδελτίου, που δούλεψαν με στόχο την εκλογή Μανιάτη, η οποία τελικά επετεύχθη. Τα ποσοστά της αύξησε και η Χρυσή Αυγή (από 7,32% σε 8,54%), αλλά δεν ήταν αρκετό για να προσπεράσει το ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι φυσικό ο Γιάννης Μανιάτης ήταν χαρούμενος έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιστροφή του στα βουλευτικά έδρανα.

Όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του: 

"Μετά την ολοκλήρωση της χτεσινής εκλογικής διαδικασίας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια όλους τους συμπολίτες μας που με γενναιότητα ξεπέρασαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές και στήριξαν το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε από τις πέντε θέσεις του ψηφοδελτίου. 

Ένα ψηφοδέλτιο που περιελάμβανε νέους και δυναμικούς ανθρώπους, με όνειρα και σχέδια για το μέλλον του τόπου μας. 

Σήμερα αφήνουμε πίσω τις αντιπαλότητες που αναπόφευκτα δημιουργούνται κατά την προεκλογική περίοδο και υποσχόμαστε ότι θα συνεργαστούμε με όλο το δημοκρατικό τόξο για να κάνουμε ότι καλύτερο για τον τόπο και τη χώρα μας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. 

Μείναμε πολύ πίσω και τώρα πρέπει να επιταχύνουμε. Να απαλύνουμε όσο μπορούμε τις αδικίες του μνημονίου 3 και να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή με στόχο να βγει η Ελλάδα μας από την κρίση μια ώρα αρχύτερα.

Η προσπάθεια για μια κεντροαριστερά ισχυρή και μια Αργολίδα Δημοκρατική συνεχίζεται. 

Οι πιο κρίσιμες μάχες είναι μπροστά μας και θα τις δώσουμε μαζί με τον κόσμο της Αργολίδας.

Καλή δύναμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ"

 

Ετικέτες

Γιάννης Μανιάτης Εθνικές εκλογές 2015

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.