Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Το μεγαλύτερο καταμαράν στον κόσμο καταφθάνει στο Ναύπλιο

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 6 Αυγ. 2014
από admin

Αύριο Πέμπτη 7/8/2014 καταφθάνει στην πόλη του Ναυπλίου, το ΜS Turanor Planet Solar. To πανέμορφο πλοίο, που αποτελεί το μεγαλύτερο καταμαράν στον κόσμο που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, θα παραμείνει στο Ναύπλιο έως την Παρασκευή, προτού συνεχίσει το ταξίδι του για το Φράγχθι Ερμιονίδας όπου και θα πραγματοποιήσει αρχαιολογικές έρευνες.

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους του καταμαράν όπου θα εξηγηθεί ο τρόπος κίνησης του πλοίου καθώς και ο τρόπος που πραγματοποιούνται οι υποθαλάσσιες έρευνες. Η ξενάγηση θα είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2752027153 προκειμένου να κλείσει θέση. Σημειώνεται ότι λόγω της σύντομης παραμονής του καταμαράν στην πόλη μας, τη ξενάγηση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν έως 180 άτομα. Τονίζεται ότι οι κυρίες που θα επισκεφθούν το πλοίο δεν θα πρέπει να φοράνε τακούνια.

Ετικέτες

MS Turanor PlanetSolar Καταμαράν Ηλιακή ενέργεια Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Ξενάγηση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.