Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Μαθητές καθαρίζουν την Καραθώνα

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 8 Ιουν. 2015
από admin

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, ακλόνητα προσανατολισμένοι στην προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος, τόσο του χερσαίου όσο και του θαλάσσιου, συνδράμουν δυναμικά την πανμεσογειακή δράση προστασίας των θαλάσσιων ακτών της χώρας μας, ″Clean Up the Med″, με αφορμή και των δυο παγκόσμιων ημερών, Περιβάλλοντος (05/06/15) και Ωκεανών (08/06/15). 

Στόχος είναι η ανίχνευση της ποσότητας και του είδους των απορριμμάτων σε μια ακτή και ο καθαρισμός της, με την συνδρομή-συμμετοχή, πολιτών, μαθητών, φοιτητών και τοπικών φορέων. 

Γνωρίζοντας τεκμηριωμένα πλέον από επιστημονικές έρευνες, ότι η Μεσόγειος θάλασσα τείνει να γίνει μια τεράστια χωματερή από πλαστικά και όχι μόνο απορρίμματα, η κινητοποίηση όλων μας είναι επιβεβλημένη. Οι ακτές μας, μας ανήκουν. τελευταία νέα anagnostis.org

Στην δράση θα λάβουν μέρος οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, στις 9 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 πμ στην παραλία της Καραθώνας.

Ετικέτες

Περιβάλλον Ναύπλιο Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο ΔΟΠΠΑΤ Clean up the Med Καραθώνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.