Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Μαθητές και καθηγητές βγαίνουν στους δρόμους

Δημοσιεύτηκε
από admin
Μαθητές και καθηγητές βγαίνουν στους δρόμους

Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα προγραμματίζουν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου μαθητές και καθηγητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

Η ΟΛΜΕ στηρίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας στα μαθητικά συλλαλητήρια, ενώ παράλληλα κήρυξε στάση εργασίας διευκολυντικού χαρακτήρα τη μέρα των συγκεντρώσεων από τις 11:00 έως τις 14:00.

Όπως σημειώνει η ΟΛΜΕ, «η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με παλιά και νέα προβλήματα, με αποτέλεσμα μαθητές και γονείς να αντιμετωπίζουν δραματικές καταστάσεις: χιλιάδες κενά, Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα που δεν διδάσκονται, αποκλεισμοί μαθητών από τμήματα των ΕΠΑΛ, τραγικές ελλείψεις σε υποδομές με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να πλημμυρίσουν και μαθητές να κινδυνέψουν, ενώ οι γονείς για ακόμα μια χρονιά καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο για φροντιστήρια, αλλά και για υλικά, ακόμα και για την λειτουργία των σχολείων μας».
 

Ετικέτες

Εκπαίδευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.