Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Μαθητές από την Καβάλα εντυπωσιάστηκαν με την ανακύκλωση στο Ναύπλιο

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 11 Απρ. 2016
από admin

Την επίσκεψη σχολείου από την Καβάλα δέχτηκε με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής τους. Οι καθηγητές των παιδιών είχαν ζητήσει από τον κ. Κωστούρο κάποια από τις ημέρες που θα βρίσκονταν στο Ναύπλιο, να τον επισκεφθούν για να μιλήσει στα παιδιά για την ανακύκλωση και την σημασία αυτής, καθώς το Ναύπλιο είναι μία από τις πόλεις που εφαρμόζουν με επιτυχία πρόγραμματα ανακύκλωσης.

Βέβαια, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων απάντησε θετικά και η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα την Παρασκευή το πρωί. Ο κ.Κωστούρος ενημέρωσε παιδιά και καθηγητές για το πολύ σοβαρό θέμα της ανακύκλωσης και τα προέτρεψε από εδώ και στο εξής ότι ανακυκλώνεται να το κρατάνε μέχρι να βρουν μπλε κάδο και τότε να το πετούν εκεί.

Τα παιδιά στην αρχή σάστισαν αφού ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αντί να περιμένει να του κάνουν ερωτήσεις, άρχισε ο ίδιος να ρωτάει τους μαθητές του λυκείου Καβάλας πράγματα με θέμα την ανακύκλωση για να μπορέσει να καταλάβει τι ξέρουν αλλά και για να τα κάνει να νιώσουν οικεία, αφού ανάμεσα σε όλα αυτά που ρωτούσε ο κ. Κωστούρος δεν έλειπαν και στιγμές που το χιούμορ έπαιρνε θέση στην κουβέντα.

Στην συνέχεια τα παιδιά και οι καθηγητές προχώρησαν σε ερωτήσεις και έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα 152 μέλη της εκδρομής του σχολείου της Καβάλας θα μείνουν στο Ναύπλιο για 5 ημέρες.

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Καβάλα Δημήτρης Κωστούρος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.