Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Μαθητές από την Ευρώπη επισκέφθηκαν τον Τατούλη

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 9 Φεβ. 2015
από admin

Τη σημασία της αλληλεπίδρασης των νέων της Ευρώπης, στο επίπεδο των εμπειριών και των νέων προτάσεων για την απασχόληση στην Ευρωπαϊκή οικογένεια πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, υποδεχόμενος τους μαθητές και καθηγητές από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, την Ισπανία και τη Ρουμανία που συμμετέχουν μαζί με το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης στο πρόγραμμα  Erasmus +  “Employability : A  challenge  for  youth – Dreams  and  Reality,  (Απασχόληση : Μία  πρόκληση  για  τη  νεολαία - Όνειρα  και  πραγματικότητα).

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτήρισε την Πελοπόννησο μια ιδιαίτερα δυναμική περιφέρεια, με πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα και φυσικές ομορφιές και εξήρε τη σημασία των συνεργασιών αυτών που λειτουργούν ευεργετικά στην εξωστρέφεια και την αναγνωρισιμότητά της.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε επίσης τη σημασία του κινήματος του Αρκαδισμού για τη συγκρότηση της Ευρωπαϊκής κουλτούρας, αλλά και τα πρόσφατα αρχαιολογικά δεδομένα, που κατατάσσουν την Πελοπόνησο στις σημαντικότερες περιοχές παλαιοντολογικού και παλαιοανθρωπολογικού ενδιαφέροντος της Ευρώπης.

Στη  συνάντηση συμμετείχαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Βασίλειος Σιδέρης, Κωνσταντίνα Νικολάκου και Θεοφάνης Στεφανόπουλος, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Βασίλειος Μπιστόλας, η Υποδιευθύντρια και υπεύθυνη του προγράμματος κα Ελένη Σπυροπούλου και μαθητές και καθηγητές από τις χώρες που συμμετέχουν στο Erasmus +  “Employability : A  challenge  for  youth – Dreams  and  Reality”. 
 

Ετικέτες

Πέτρος Τατούλης Περιφέρεια Πελοποννήσου Erasmus Ευρωπαϊκη ένωση Μουσικό Σχολείο Τρίπολης Αρκαδία Τρίπολη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.