Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Μαθήματα Μπριτζ στο Ναύπλιο

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 15 Οκτ. 2015
από admin

Η Ελληνική Ομοσπονδία Νπριτζ κάθε Οκτώβριο ξεκινάει σειρά μαθημάτων εκμάθησης μπριτζ σε 55 πόλεις, μεταξύ των οποίων και το Ναύπλιο, όπου ήδη υπάρχει σωματείο - όμιλος με έδρα το κολυμβητήριο της πόλης.

Το Μπριτζ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως άθλημα, για όλες τις ηλικίες. Με το Μπριτζ διασκεδάζεις, αναπτύσσεις τη σκέψη σου και αποκτάς νέους φίλους. Προτείνεται από τους ειδικούς για την πρόληψη της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και διαρκούν για 2,5 περίπου ώρες. Το πρώτο μάθημα για τον όμιλο του Ναυπλίου θα γίνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17.30 στο κολυμβητήριο Ναυπλίου. Υπεύθυνος των μαθημάτων είναι ο κύριος Δράσσας Τάσος, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε στο κινητό 6944 33 35 66, ζητώντας επιπρόσθετες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή.

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ, καλώντας στα τηλέφωνα 210 74 80 400-2, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00 ή και να δείτε το learn.hellasbridge.org.

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Μπριτζ Τράπουλα Χαρτιά Χαρτοπαιξία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.