Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Kids Athletics στο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 16 Σεπ. 2014
από admin

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Kids’ Athletics για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των αξόνων του «Κοινωνικού Σχολείου», που θα εφαρμοστεί από τη φετινή σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα «Κοινωνικό Σχολείο» θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και θα εστιάσει γύρω από την άθληση, τη διατροφή, την καταπολέμηση του ρατσισμού, την εισαγωγή των εννοιών του Ολυμπισμού κ.α.

Στόχος του προγράμματος Kids’ Athletics είναι να προσφέρει στους μαθητές ένα οργανωμένο αθλητικό πρόγραμμα με τη μορφή παιχνιδιού, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου με τη συμμετοχή μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Ετικέτες

Kids’ Athletics Ειδήσεις και τοπικά νέα από την Επίδαυρο Αρχαία Επίδαυρος Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.