Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ισόβια στον πατέρα από το Άστρος για το φόνο του γιου του

Δημοσιεύτηκε
από admin
Ισόβια στον πατέρα από το Άστρος για το φόνο του γιου του

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου δικάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 39χρονου που είχε γίνει στο Άστρος τον Αύγουστο του 2014. Μετά από τέσσερις ημέρες που διήρκεσε η δίκη, το δικαστήριο πρωτοδικών εξέδωσε την απόφασή του σήμερα το μεσημέρι, η οποία είναι καταδικαστική για όλους τους κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας έκρινε ένοχους τους 75 ετών πατέρα του θύματος όπου έχει ομολογήσει το έγκλημα, την 67χρονη μητέρα του θύματος, τον 71χρονο θείο του θύματος (αδερφός του πατέρα) και την 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου).

Στον πατέρα του θύματος η ποινή είναι η ισόβια κάθειρξη για την πρώτη πράξη, αυτή της ανθρωποκτονίας. Για την οπλοχρησία, δεύτερη πράξη, ποινή ενός έτους και για την τρίτη πράξη τον εμπρησμό δύο χρόνια.

Για τη μητέρα του θύματος η ποινή είναι 10 χρόνια κάθειρξη, με την μητέρα να φωνάζει ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε δει ούτε μία σταγόνα αίμα, όπως την κατηγόρησαν ότι καθάρισε τα αίματα του γιου της. Μετά από αίτημα του Δικηγόρου Αντώνη Μίγα, η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκηθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Η μητέρα μέχρι τότε θα είναι ελεύθερη.

Στην θεία του θύματος, η οποία δεν βρίσκεται στην Ελλάδα η ποινή είναι 2 χρόνια φυλάκισης και στον αδερφό του πατέρα και θείο του θύματος, ο οποίος επίσης δεν είναι στην Ελλάδα, ποινή ισόβιας κάθειρξης για την πρώτη πράξη και δύο χρόνια για τον εμπρησμό.
 

Ετικέτες

Άστρος Αρκαδία Αστυνομικά Δικαστικά Ισόβια Φόνος Καταδίκη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.