Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η συναυλία του Δ. Πουλικάκου στα Εξάρχεια

Δημοσιεύτηκε16/07/15 - 21:41
από admin

Τραγούδια με τον Δ. Πουλικάκο με τους "Γεια σου Τάκη" απ την τελευταία του συναυλία που δόθηκε στις 10/7/3015 στην πλατεία Εξαρχείων για την ενίσχυση των αυτοδιαχειριζόμενων στεκιών Δ. Μάτσαλης (Άργος) και Πυλαρινός (Κόρινθος) και των οικογενειών των πολιτικών κρατουμένων.

Ο Δ. Πουλικάκος, συμμετείχε δωρεάν, όπως και όλα τα συγκροτήματα της βραδιάς, που συνεπήραν μουσικά εξαρχειώτες και μη, αναρχικούς, ελευθεριακούς κι άλλους λάτρεις της καλής μουσικής που κατέλυσαν ολή την πλατεία εξαρχείων εκείνο το βράδυ. Μια γιορτή που κράτησε έως τις 4 το πρωί.

Σ αυτη την εκδήλωση συνέβαλλαν πέρα απ τα μουσικά συγκροτήματα και οι Βαγγέλης και Γιάννης στον Ήχο και στο Stage, Ο βλαχοδήμαρχος των Εξαρχείων και καταληψίες απ τις διάφορες καταλήψεις της Αθήνας. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν στην επιτυχή διοργάνωση και τα μέλη του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού της Κορίνθου.

 

Ετικέτες

Δημήτρης Πουλικάκος Εξάρχεια Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.