Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η φορτάμαξα του Κολοκοτρώνη οδεύει προς Άργος

Δημοσιεύτηκε
από admin
Η φορτάμαξα του Κολοκοτρώνη οδεύει προς Άργος

Συνάντηση είχαν σήμερα 11/10/2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, όπου και συζητήθηκε το θέμα της προαστιακής σύνδεσης της Κορίνθου με Άργος και Ναύπλιο, με τακτικά επιβατικά δρομολόγια.

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών χωρίς να χάσει την ευκαιρία, δέσμευσε τον Πρόεδρο του ΟΣΕ και για ένα άλλο ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και καιρό και δεν είναι άλλο από την ιστορική φορτάμαξα των Μύλων, που μετέφερε τα οστά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Αθήνα και βρίσκεται εγκαταλελειμμένη στον κλειστό σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.

Όπως μετέφερε ο Δημήτρης Καμπόσος στον πρόεδρο του ΟΣΕ «Θέλουμε την έγκριση για να μεταφέρουμε το βαγόνι με δικά μας έξοδα στους στρατώνες Καποδίστρια και να δημιουργήσουμε ένα σημείο αναφοράς γι αυτό τον μεγάλο στρατηγό».

Ο κ. Θεοφανόπουλος συμφώνησε με αυτήν την πρωτοβουλία του δημάρχου και δεσμεύτηκε πως θα αποστείλει και το σχετικό έγγραφο για την μεταφορά του βαγονιού στο Άργος.

Ετικέτες

Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος Βαγόνι Κολοκοτρώνη Μεταφορά Στρατώνες Καποδίστρια Δημήτρης Καμπόσος Θεοφανόπουλος Μύλοι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.