Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Η απάντηση Γκιόλα σε Βενιζέλο (Vid)

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 8 Δεκ. 2016
από admin

Παρέμβαση για δυο σημαντικά θέματα  της επικαιρότητας έκανε ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Απαντώντας  σε πρόταση  του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που  ζήτησε , με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας περί  εμπλοκής πολιτικών προσώπων στη λίστα Μπόργιανς, να κληθεί στην επιτροπή  εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι για προηγούμενα δημοσιεύματα, ανακριβή και που διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε βάρος της κυβέρνησης και υπουργών, δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία.

«Δεν είμαστε δικαστές, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα αλλά και ο πολιτικός διάλογος για να διευκρινισθούν αυτά» είπε ο κ. Γκιόλας που κατέληξε ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση.

Επίσης ο κ. Γκιόλας τοποθετήθηκε στην πρόταση Βενιζέλου περί ακρόασης στην επιτροπή των Δικαστικών Ενώσεων, με αφορμή τις πληροφορίες για σύσταση νέας Ένωσης Ανωτάτων Δικαστικών Λειτουργών.

Ο βουλευτής Αργολίδας -και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι «η επιτροπή θεσμών δεν μπορεί να παρέμβει στην ελεύθερη δυνατότητα του "συνεταιρίζεσθαι" και "συνδικαλίζεσθαι" των δικαστικών και οι ίδιοι μπορούν να ρυθμίσουν τα θέματα τους».

 

Ετικέτες

Γιάννης Γκιόλας Ευάγγελος Βενιζέλος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.